VERLICHTING
MEDEWERKERS REFERENTIES

Bouwen, verbouwen of renoveren; het is belangrijk om reeds bij het ontwerp van de plannen rekening te houden met de factor verlichting.

Men is er zich nog niet voldoende van bewust wat verlichting teweeg kan brengen in het dagelijkse leven. Verlichting beïnvloedt de gemoedstoestand, de gezondheid, de productiviteit en de sfeer binnen een bepaalde ruimte.

U ziet, het is een noodzaak u hierin door deskundigen te laten adviseren. nv Rovagro kan u het licht brengen in deze duisternis. Binnen of buiten, technisch of architecturaal, wij leveren u licht in al zijn mogelijke vormen en toepassingen.

Kathagen - Bree

Dit gaat van lichtberekeningen, advies en technische ondersteuning tot het uittekenen van plannen en het brengen van een zowel esthetisch als functioneel passende oplossing voor uw “lichtbehoefte”.


Ontwerpburo Van Tiggelen - Sittard
Snelle prijsberekeningen, concurrentiële offertes, strikte orderopvolging met optimale service voor en na verkoop zijn enkele doelen die Rovagro wenst na te streven. Ook in onze toonzaal blijven wij inspelen op de laatste trends in de wondere wereld van de verlichting. Dus, komt u gerust bij ons uw lichtje opsteken!